Share/Bookmark

Motif?

4 comments

Hello :)
I'm not a professional phtographer but I'm trying hard to be like that. Insyaallah coming soon. Please do support me. 
I might be amateur and sometimes creepy, but still, I enjoy every seconds that Allah give me.

****
Entry ne mcm takde motif pn. Serius. Rasa kosong je entry ne dan tak memberi faedah pn kalau org bca. Eleh, mcm la entry before ne memberi faedah kpd orang lain. hehehehe.
After dah guna DSLR ne, hidup dan style pn mcm dh lain sikit. Dulu keluar bawak handbeg cantik-cantik. Cantik ke? Tp skrg, ke hulu ke hilir bawak beg kamera tu. Pakai baju kurung pn, bawak beg tu jugak. Nak keluar memana, sekarang dh tak bole lenggang. Kena bawak Muhammad Canon tu jugak. Tapi tak kesah sbb suka kan. So, apa-apa je bole utk you Muhammad Canon. Poyo je letak nama Muhammad Canon. hehehe.

p/s : Thanks utk semua friends yg selalu support wani. Like gmbar wani  even gmbar yg wani shoot tak seberapa but still appreciate dgn segala komen yang diberi. Thanks a lot especially to Narshiela Saad for giving me this chance and last but not least, Abang Amin ;)


4 comments

dee : July 1, 2012 at 8:13 PM

boleh la.. hahaha weyh ajar aku edit. setahun ni aku nak berguru gan kau. tau!

dz zain : July 1, 2012 at 10:04 PM

dz zain support!!!!..(wlupun x mention)
dz zain baca entry nie....
hehehhehhe
muhammad canon??ok dz zain punye-->sharifah tengku balqis...boleh???hahahhahha

ok gud luck....
http://inisayatau.blogspot.com/

waniawin : July 1, 2012 at 10:21 PM

dee ne madi ke? haha. bolehhhhh. souvenir from korea please tp aku tak nak bayar 10 000 yen. haha

hai abang zul! nama bkn punya main sedap! haha

dee : July 2, 2012 at 12:25 AM

hamboii.. 10 000 yen yer? meh cek kalu laku bole la aku anta ramen. serius. ramen k :p

Post a Comment

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 ArtSheSaid | Customized by Blackrosehunter | Template by 54BLOGGER