Share/Bookmark

Bismillah

2 comments
BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

saya buat blog ini bukanlah untuk menunjukkan kehebatan saya dalam fotografi. dan sebenarnya saya ini bukan lah seorang photographer yang hebat seperti nama besar di luar sana. blog ini hanyalah untuk menunjukkan hasil gambar yg saya snap dengan penceritaan. setiap gmbar mempunyai penceritaan sendiri dan saya selitkan potongan ayat al-quran untuk memberi manfaat kepada setiap pembaca. dan saya buat semua ini atas dorongan sahabat dunia akhirat saya. dia banyak membantu saya dari mula membeli kamera sehingga sekarang. terima kasih untuk dia. 


untuk dia, she knows who i am talking about :)
p/s : skema nye ayat aku kan? haha







Dari Abdullah bin Amr r.a, bahwa Nabi SAW bersabda, 
" بَلِّغُوا عَنِّى وَلَوْ آيَةً " 
Maksudnya "Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayat" 
(HR. Bukhari)

2 comments

blackrose hunter : April 3, 2012 at 8:32 PM

cantik dah ni..biasala,start dari bawah..aku pun ngah blaja fotografi..hehe

waniawin : April 9, 2012 at 11:17 PM

haha. aku rs poyo ja entry aku yg ne. kehkeh. wahh! tgh belaja jugak? btmbah pg photographer budak jenan. hehe. good luck!

Post a Comment

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 ArtSheSaid | Customized by Blackrosehunter | Template by 54BLOGGER